Reeds geslaagd

Babette

Babette uit Nootdorp

Wat een fijne rijschool; ik heb in no-time mijn rijbewijs gehaald. Ik waardeer het enorm dat Sali altijd een ruimte wist te maken om met mij op een onhebbelijk tijdstip te lessen. Ook de persoonlijke moeite die gedaan is om mij snel te kunnen laten afrijden, stel ik enorm op prijs. Sali en Mandy: ik beveel jullie rijschool van harte aan: bedankt voor de fijne lessen! Ik ga ze maken, die veilige kilometers waar jullie zo op hameren! Groetjes van Babette

klantenvertellen.nl / Beoordeling van Babette 9.3


Willemijn

Nienke uit Voorburg

De ervaring was super met de rijschool!!! Bedankt Mandy!! Ik ben in 1 x geslaagd!!!!

klantenvertellen.nl / Beoordeling van Nienke 8.7


Melanie

Nisa uit Zoetermeer

Mijn ervaring met verkeersschool Den Hoorn, rustig en vriendelijke rij-instructrice en instructeur. Was gezellig in de auto, maar er werd wel serieus gelest. Nam de tijd om dingen uit te leggen. Maar nog belangrijker er werd ook heel veel aandacht besteed, op dingen die goed gingen en natuurlijk ook op de dingen die nog wat verbeterd konden worden. Kort samengevat is deze rijschool een echte aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!

klantenvertellen.nl / Beoordeling van Nisa 10


Willemijn

Willemijn uit Den Haag

Na 2 keer afrijden geslaagd voor het rijexamen. Voor een ontzettend goede deskundigheid, vriendelijkheid en scherpe prijs moet je zeker bij Rijschool Den Hoorn zijn!

klantenvertellen.nl / Beoordeling van Willemijn 10


Babette

cheryl uit Duindorp

Vandaag me rijbewijs gehaald. Geweldige service van deze mensen en geen moeite teveel voor hun. Ze zijn flexiebel en zorgen er egt voor dat je een leuke leerzame les hebt. Heb zelf bij Sali gereden en dat is mij super bevallen. Een egte aanrader!!

klantenvertellen.nl / Beoordeling van cheryl 9


Sharomy

Sharomy uit Zoetermeer

Vrolijke en vriendelijke rij-instructeurs die het beste uit de leerling halen. Rijschool Den Hoorn is top!

klantenvertellen.nl / Beoordeling van Sharomy 9


Melanie

Melanie uit Den Haag

Ik heb dankzij deze rijschool supersnel mijn rijbewijs behaald. Van juni tot januari en in 1 keer geslaagd! Zowel Sali als Mandy zijn beide top instructeurs! Altijd met plezier ging ik autorijden en dat terwijl ik altijd zei dat mijn rijbewijs wel wachten kon. Ondertussen heb ik al een auto! Ik raad iedereen aan om hier te gaan rijden als je snel en voordelig maar vooral goed je rijbewijs halen wilt!!

klantenvertellen.nl / Beoordeling van Melanie 10